1 tekst, 2 uur, 3 totaal andere versies

Merel Roze_Trainer

1 tekst, 2 uur, 3 totaal andere versies

= VOL

In de workshop 1 tekst, 2 uur, 3 totaal andere versies krijg je nieuwe inspiratie voor je dagelijkse teksten. Lees hieronder meer over de inhoud en over schrijftrainer, tekstschrijver en (online) eindredacteur Merel Roze.

Inhoud van de workshop:

Schwung, samba en supertekst. We zijn vaak geneigd om een tekst op dezelfde manier aan te pakken. Dat voelt vertrouwd en werkt waarschijnlijk het snelst. In deze workshop kom je daar niet meer mee weg. Door de kaders die Merel Roze je opgeeft, stimuleer je direct je creativiteit. En je zult verrast zijn over wat er uit je pen komt.

Het resultaat: nieuwe inspiratie voor je dagelijkse teksten. En hopelijk veel complimenten over je aangename schrijfstijl en de leesbaarheid.

Met deze 3 oefeningen gaan we aan de slag:

  1. 3 deuren voor steengoede online intro’s.
  2. Harry Potter, Voldemort en een belangrijke steen: storytelling in het klein.
  3. Jip en Janneke doen de B1-samba en winnen So you think you can dance.

Schrijf je hier in voor de workshop 1 tekst, 2 uur, 3 totaal andere versies.

Over Merel Roze:

Merel Roze is een ervaren schrijftrainer, tekstschrijver en (online) eindredacteur. Ze schreef twee romans en de Schrijfwijzer voor het web, was een van de eerste bloggers van Nederland en was columnist voor o.a. NRC Handelsblad en Libelle. Voor [De Redactie] Trainingen geeft ze onder andere Online eindredactie en Online creatief schrijven.

Merel verzorgt ook trainingen voor [De Redactie]. Lees hier welke.