B1
schrijven

B1-schrijven

B1
schrijven

Hans Vos

In deze workshop leer je heldere en concrete taal op niveau B1 schrijven voor brede publieksgroepen. Lees hieronder meer over de inhoud en over eindredactie-expert Hans Vos.

Inhoud van de workshop B1 schrijven:

De evolutie verklaart veel eigenaardigheden van ons kenvermogen, ons handelen, onze moraal en onze samenleving. Snap jij deze abstracte zin? Dan ben je hoogopgeleid en lees je op taalniveau C1. Maar als je schrijft voor brede publieksgroepen komt heldere en concrete taal op taalniveau B1 waarschijnlijk beter tot zijn recht. Hoe je dat doet en waar die niveaus voor staan, komen aan de orde in de workshop B1 schrijven.

In deze workshop herschrijf je een aantal teksten. Je zoekt oplossingen om de structuur aan te pakken, de kernboodschap naar voren te laten komen en de juiste woorden in te zetten. De lezers van jouw boodschap zullen je voortaan dankbaar zijn!

Over Hans Vos:

Hans is een ervaren eindredacteur. Niet alleen was hij eindredacteur van de TROS-magazines, ook van Story, Grasduinen, Beau Monde en een aantal uitgaven van het Noord-Hollands Dagblad. Hij verzorgde de eindredactie van diverse boeken waaronder Geheime Levens en Bereik en behoud je ideale gewicht van dieetgoeroe Sonja Bakker.

Kun je niet wachten tot Het Taalcongres en wil je snel nieuwe vaardigheden leren? Bekijk onze trainingsagenda.