Beter schrijven voor social media

Beter schrijven voor social media

Beter schrijven voor social media

= VOL

In deze workshop leer je social media teksten (veel) effectiever maken. Lees hieronder meer over de inhoud en over socialmedia-expert Paulus Veltman.

Inhoud van de workshop Beter schrijven voor social media:

Op social media is tekst vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist daar, op de korte baan, kan helder communiceren een hoop voordeel opleveren. Deze workshop Beter schrijven voor social media geeft je praktische handvatten om je socialmediateksten (veel) effectiever te maken.

We gaan eerst aan de slag met twee concrete schrijfformules voor meer kliks. Vervolgens kijken we wat we kunnen leren van fouten die anderen maken. Tot slot duiken we in de online dialoog: hoe roep je die op en hoe reageer je op anderen? Er is veel gelegenheid om zelf te oefenen en mee te denken.

Over Paulus Veltman:

Paulus is socialmedia-enthousiast vanaf het allereerste begin. Hij heeft twaalf jaar ervaring als trainer op het gebied van social media, contentmarketing en storytelling. Daarnaast helpt hij bedrijven met hun online strategie en is hij een veelgevraagd spreker op congressen en evenementen. Paulus blogt voor Marketingfacts en is actief lid van de Professional Speakers Association Holland.

Kunnen nieuwe vaardigheden niet wachten tot Het Taalcongres? Bekijk onze trainingsagenda.