Visual
Design thinking

Lyonne_van_Gaalen

Visual
Design thinking

= VOL

Vind jij het soms ook zo lastig om het juiste beeld te vinden? Dan ben je aan het juiste adres. In deze workshop Design Thinking voor Visuele Communicatie maak je kennis met een methode om met tekst én beeld een ervaring te ontwerpen. En ja, daar speelt de keuze voor het juiste beeld een cruciale rol bij. Lees hieronder meer over de inhoud en over expert visuele communciatie Lyonne van Gaalen.

Inhoud van de workshop Design Thinking voor Visuele Communicatie:

Of je nu tekstschrijver, communicatieadviseur of webredacteur bent, we zijn allemaal met hetzelfde bezig: we ontwerpen communicatie. Vanuit het Beeldcentrum van de Rijksoverheid nemen we je mee om vanuit dit principe van Design Thinking aan de slag te gaan. Daarbij leren we je aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden om als ontwerper naar je eigen vraagstukken te gaan kijken en zo stapsgewijs te komen tot de vorm die écht aansluit op wat je wilt overbrengen.

Over Lyonne van Gaalen

Lyonne is cultureel antropoloog met een specialisatie in media en digitale cultuur. Als adviseur visuele communicatie bij het Beeldcentrum, onderdeel van de Dienst Publiek en Communicatie van het Ministerie van Algemene Zaken, houdt zij zich dagelijks bezig met de verschillende manieren waarop er vanuit de Rijksoverheid wordt gecommuniceerd met behulp van beeld.

Meld je snel aan

Heb je 3 workshops gezien waar je graag bij wilt zijn? Te gek, meld je dan snel aan via het inschrijfformulier! Wacht niet te lang, want we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Kun je niet wachten tot Het Taalcongres en wil je snel nieuwe vaardigheden leren? Bekijk onze trainingsagenda.