Geweldloze Communicatie

Geweldloze Communicatie

Simon Groen

Met de workshop Geweldloze Communicatie bereik je meesterschap in klantgesprekken. Lees hieronder meer over de inhoud en over coach, schrijver en acteur Simon Groen.

Inhoud van de workshop:

Als redacteur onderhoud je intensieve klantrelaties. Dat is niet altijd gemakkelijk. De klant reageert minder enthousiast dan je verwacht of komt met een onwerkbaar idee. Hoe kun je bij jezelf blijven in uitdagende klantgesprekken? Geweldloze Communicatie is dan de sleutel. De methode werd ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog Marshall Rosenberg. Centraal staan de vier verbindende elementen: observatie, gevoel, behoefte en verzoek. Deze geven zakelijke communicatie een unieke impuls.

Tijdens de workshop laat Simon Groen je zien en ervaren hoe de methode werkt en hoe onmisbaar deze eigenlijk is. Dit doet hij met hulp van korte theorie, slimme oefeningen en verhelderende demonstraties.

Schrijf je hier in voor de workshop Geweldloze Communicatie.

Over Simon Groen:

Simon Groen is expert op het gebied van geweldloze communicatie. Hij coacht bestuurders, politici en ambitieuze ondernemers in gespreks- en presentatie-vaardigheden. Daarnaast is hij actief als comedy- schrijver en acteur. Samen met zijn broer David Groen, maakt hij komische filmpjes voor o.a. het jeugdprogramma ‘Het Klokhuis’.

Benieuwd naar andere verrassende trainingen van [De Redactie]? Bekijk hier ons aanbod.