Haal meer uit
LinkedIn

Kathrin de Graaf_Communicatiestrateeg

Haal meer uit
LinkedIn

Kathrin de Graaf

In de workshop Haal meer uit LinkedIn optimaal gebruik maken van het potentieel van LinkedIn. Lees hieronder meer over de inhoud en over LinkedIn-expert en communicatiestrateeg Kathrin de Graaff.

Inhoud van de workshop:

Ok, je hebt een LinkedIn-profiel en uitgebreid netwerk, maar wat kun je er nog meer mee doen? Maak je optimaal gebruik van het potentieel van LinkedIn? Haal je er projecten uit, waardevolle leads? En hoe zit het met je bedrijfspagina, heb je er een en zo ja, heeft de site ook volgers? 

Tijdens een interactieve workshop leer je alles over het perfecte profiel, krijg je tips om je te zichtbaarheid te vergroten, je volgende baan te vinden en/of kwalitatieve leads te genereren, en online contact te leggen met belangrijke en relevante zakelijke contacten.

Schrijf je hier in voor de workshop Haal meer uit LinkedIn.

 

Over Kathrin de Graaf:

Kathrin de Graaf maakte deel uit van het LinkedIn PR & communicatieteam toen ze voor het eerst in NL op de markt kwamen. Ze was een van de eerste professionele LinkedIn-trainers en heeft inmiddels meerdere honderd professionals en studenten getraind in het gebruik van de tool. Sindsdien heeft ze voor verschillende merken en ondernemers gewerkt als PR-manager en communicatiestrateeg, waarbij ze LinkedIn omarmde als een waardevolle netwerktool voor haar bedrijf en klanten.

Benieuwd naar andere verrassende trainingen van [De Redactie]? Bekijk hier ons aanbod.