Invloedrijk
spreken

Invloedrijk
spreken

Elizabeth Ebbink

In de workshop Invloedrijk Spreken leer je je stem optimaal gebruiken. Lees hieronder meer over de inhoud en over psycholoog en operazangeres Elizabeth Ebbink.

Inhoud van de workshop:

Je stem bepaalt voor een groot deel je uitstraling en de impact die je hebt. Je stem kun je inzetten om je overtuigingskracht te vergroten en om het contact met je luisteraars gemakkelijker te maken. Als je je stem optimaal gebruikt merk je dat het overbrengen van informatie in gesprekken, vergaderingen en presentaties snel en moeiteloos gaat.

Deze workshop zorgt dat je bewust bent en optimaal gebruik maakt van de klank van de stem. Er is aandacht voor spreektempo, pauzes, heesheid, scherpte, luidheid, en afwisseling in toonhoogte en accent. Maar ook voor de techniek van gezond en verstaanbaar spreken, met aandacht voor ademhaling, stemplaatsing en volume. Deelnemers ontdekken door oefeningen in hoeverre hun eigen stem plastisch is en zich kan aanpassen aan de situatie. 

Schrijf je hier in voor de workshop Invloedrijk Spreken.               

Over Elizabeth Ebbink:

Elizabeth Ebbink is psycholoog en operazangeres. Zij heeft de expertise en ervaring om in korte tijd een grote versterking van de uitstraling te bewerkstelligen. Ze werkte met consultants, medici, ambtenaren, maar ook een verlegen kroegbaas en een paardentrainster konden bij haar terecht.

Benieuwd naar andere verrassende trainingen van [De Redactie]? Bekijk hier ons aanbod.