Onweerstaanbare Offertes Schrijven

Natasja Hoogenboom-offertetrainer

Onweerstaanbare Offertes Schrijven

Natasja Hoogenboom

In de workshop Onweerstaanbare offertes schrijven leer je indruk maken met jouw offerte. Lees hieronder meer over de inhoud en over offertetrainer Natasja Hoogenboom.

Inhoud van de workshop:

Zonder offertes geen nieuwe omzet. Toch bevriest menig verkoper (ook tekstschrijvers) als een offerte de deur uit moet. Een goede offerte is immers meer dan een scherpe prijs. Je wilt helder zijn, opvallen en overtuigen. Zodat je de opdracht binnenhaalt.

In deze workshop leer jij indruk maken met jouw offerte. We kijken naar wat een offerte eigenlijk onweerstaanbaar maakt en wat een handige structuur en opbouw van de offerte is. Ook is er aandacht voor helder en klantgericht schrijven, de klant centraal stellen en hoe je opvalt in de grijze massa en daarmee de scoringskans vergroot.

Na deze workshop kijk jij gegarandeerd anders naar offertes. Je ontvangt tips, waarmee voortaan ook jouw offertes overtuigen.

Schrijf je hier in voor de workshop Onweerstaanbare offertes schrijven.

Over Natasja Hoogenboom:

De missie van Natasja Hoogenboom is kristalhelder: bedrijven helpen succesvoller te worden in hun offertetrajecten. Met haar bedrijf SalesTAALent helpt zij dienstverleners – zoals schoonmaakbedrijven, uitzendbureaus en accountants – bij het winnend inschrijven op aanbestedingen. Daarnaast traint zij salesprofessionals en ondernemers in het schrijven van onweerstaanbare offertes. Natasja heeft ruim 20 jaar ervaring in de sales. Ze evalueerde honderden offertetrajecten en weet als geen ander waar klanten op letten. “Zij kent het verschil tussen een tekst en een winnende tekst,” aldus één van haar klanten. Ze is auteur van het boek Experttips voor Onweerstaanbare Offertes.

Meer leren over creatief schrijven met een training van de [De Redactie]? Lees hier welke trainingen we aanbieden over dit onderwerp.