Schrijven als een topverkoper

Schrijven als een topverkoper

Schrijven als een topverkoper

Marlène Rooseman / Dolf Weverink

In de workshop Schrijven als een topverkoper leer je in sneltreinvaart hoe je een creatief concept uitdenkt en omzet in een concreet tekstueel product. Lees hieronder meer over de inhoud en over verkooptekst tijgers Marlène Rooseman en Dolf Weverink.

Inhoud van de workshop Schrijven als een topverkoper:

Of het nu aardbeien, onderbroeken of winterwortels zijn: na deze workshop Schrijven als een topverkoper verkoop jij alles wat los en vast zit. Voor een uurtje duik je in de wereld van marktkoopmannen en leer je de fijne kneepjes van het verkopen. Maar dan op papier. Zet de popcorn maar klaar, want dit wordt lachen.

In sneltreinvaart leer je hoe je een creatief concept uitdenkt en omzet in een concreet tekstueel product. In dit geval een pitch en een bijbehorende poster. Schrijven en sales komen samen. Er zijn twintig plekken voor deze creatieve workshop. Maak jij ons los!?

Over Marlène Rooseman en Dolf Weverink:

Marlène is een ervaren tekstschrijver en trainer. Haar praktijkervaring met schrijven binnen het bedrijfsleven én de overheid, plus een brede scholing op het gebied van redactie en tekstschrijven, maken dat Marlène weet wat een tekst maakt of breekt. En vooral dat ‘maken’ leert ze anderen graag.

Dolf is schrijftrainer en opleider. Hij leidt onder meer schrijfcoaches op bij de gemeente Utrecht. In zijn trainingen en workshops stimuleert hij deelnemers om teksten te schrijven ‘die er zin in hebben’ en om ‘te laten zien wat je belooft of vertelt’. Levendige en dialogische teksten die de lezer helpen en belonen. Geschreven met vakkennis, creativiteit en liefde voor een goede tekst.

Kun je niet wachten tot Het Taalcongres en wil je snel nieuwe vaardigheden leren? Bekijk onze trainingsagenda.