Spoken
Word

Spoken Word

Spoken
Word

Elten Kiene

In de workshop Spoken Word ga je op een andere, verfrissende manier aan de slag met taal. Lees hieronder meer over de inhoud en over Spoken Word maestro Elten Kiene.

Inhoud van de workshop Spoken Word:

Bij spoken word is de emotie van de voordrager vaak direct duidelijk. Het is op een andere, verfrissende manier bezig zijn met taal. In de workshop Spoken Word staat samenbrengen van verschillende werelden, met de woordkunst als belangrijkste onderdeel centraal. In zijn workshops creëert Elten een veilige, open omgeving waarin iedereen zijn eigen waarde kan bepalen en kritische vragen kan stellen om zo in het creatieve proces met anderen te komen.

In deze workshop krijg je korte en interactieve schrijfoefeningen. Je zet je gedachten, beelden en woorden om in spoken word. Als je wilt, kun je je eigen schrijfwerk voordragen, maar dat is niet verplicht.

Over Elten Kiene:

Elten is een Rotterdamse spoken word-artiest, presentator, organisator en workshopdocent. Hij is mede-oprichter van het platform Woorden Worden Zinnen en als spoken word artiest heeft Elten al op vele podia gestaan. In 2016 was hij één van de schrijvers in de Poëziebus en in 2017 werkte hij mee aan een reclamespot voor ING. Als workshopdocent geeft hij les aan jongeren, op middelbare scholen of aan jonge schrijvers. Bovendien geeft hij sinds 2018 ook les in de jeugdgevangenis.

Kun je niet wachten tot Het Taalcongres en wil je snel nieuwe vaardigheden leren? Bekijk onze trainingsagenda.