Tekst
Montage

Tekst
Montage

Cathelijn Schilder

In de workshop Tekst Montage leer je van trainer en romanschrijver Cathelijn Schilder hoe je de aandacht van de lezer grijpt én vasthoudt. Een praktische workshop over spanningsboog, montage en een ijsvogel in het Sloterpark.

Inhoud van de workshop:

Wat hebben Boer zoekt vrouw, Game of Thrones en de korte verhalen van Roald Dahl met elkaar gemeen? En wat kun jij van deze programma’s en verhalen leren voor het herschrijven van jouw artikel? In de workshop ‘Tekst Montage’ leer je van trainer en romanschrijver Cathelijn Schilder hoe je de aandacht van de lezer grijpt én vasthoudt. 

Een praktische workshop over de juiste spanningsboog, montage en een ijsvogel in het Sloterpark.

Met behulp van een goede montage houd je de aandacht van de lezer vast. Een handig kleurensysteem helpt je bij het herschrijven.

Worstel je wel eens met een saai onderwerp? Of wil de opdrachtgever per se al die technische achtergrondinformatie in een tekst? Tijdens deze workshop leer je hoe je de lezer nieuwsgierig maakt én houdt en wat die ijsvogel daarmee te maken heeft.

Schrijf je hier in voor de workshop Tekst Montage.

Over Cathelijn Schilder:

Cathelijn Schilder werkt al 15 jaar als schrijfdocent en coach in alle lagen van het onderwijs. Het is haar missie om iedereen, van communicatiemedewerker tot journalist, van kleuter tot puber, van student tot CEO creatiever en krachtiger te leren schrijven.

Naast haar werk als docent op de Hogeschool van Amsterdam en haar werk voor [De Redactie] Trainingen ontwikkelt ze lessen creatief schrijven en literatuuronderwijs voor de landelijke campagnes van het CPNB. Daarnaast schrijft zij zelf korte verhalen en romans. Haar laatste roman ‘Eerst een huis’ verscheen bij uitgeverij Nieuw Amsterdam

Meer leren over creatief schrijven met een training van de [De Redactie]? Lees hier welke trainingen we aanbieden over dit onderwerp.