UX
Design

UX
Design

Etienne Donicie

In de workshop UX Design leer je wat de bezoekers van jouw website een goed gevoel geeft. Lees hieronder meer over de inhoud en over trainer, adviseur en interim content manager Etienne Donicie.

Inhoud van de workshop:

UX staat voor User Experience, oftewel gebruikerservaring. Dit is het gevoel dat een bezoeker meekrijgt bij het bezoeken van bijvoorbeeld een website of app. Een goede gebruikerservaring geeft de bezoeker een positief gevoel en verliest de wensen van de klant niet uit het oog.

Dit leidt tot terugkerende bezoekers en meer conversie (denk aan: inschrijven van kandidaten, verkopen in een webshop of aanmeldingen voor de nieuwsbrief). Het hele UX-design draagt daaraan bij.

Etienne Donicie legt de focus op de talige kant van UX, met name op micro-content, neuromarketing en Cialdini. Ook goede calls to action komen aan bod. Lever je eigen website aan en Etienne vertelt je misschien wat er op jouw website beter kan aan de UX. 

Schrijf je hier in voor de workshop UX Design.

Over Etienne Donicie:

Etienne Donicie houdt zich bezig met content voor online kanalen. Hij schrijft content voor websites, adviseert organisaties en helpt ze bij het opzetten van een content strategie en denkt graag mee over content management en webredactie.

Met bijna 20 jaar ervaring als trainer, adviseur en interim content manager heeft hij bij tientallen organisaties in de keuken kunnen kijken. Die ervaring brengt hij over in zijn trainingen.

Etienne verzorgt ook trainingen voor [De Redactie]. Lees hier welke.