Videotrends
in 2020

Videotrends in 2020

Videotrends
in 2020

Jeroen Westerbeek

In de workshop Videotrends in 2020 verken je het landschap van online video anno nu. Lees hieronder meer over de inhoud en over video-expert Jeroen Westerbeek

Inhoud van de workshop Videotrends in 2020:

In deze workshop verkennen we het landschap van online video anno nu. Welke platforms zijn relevant, wat zijn nieuwe technische mogelijkheden en aan welke videocontent is behoefte? Moeten we in 2020 massaal meedansen met Mark Rutte op TikTok? Klopt het echt dat video’s alleen maar korter moeten? Kan je een complete tv-uitzending maken met je smartphone? Zomaar wat onderwerpen die ongetwijfeld de revue zullen passeren in deze korte workshop Videotrends in 2020.

Naast de laatste trends, bekijken we ook hoe je meer videocontent kan produceren zonder dat het je hele communicatiebudget leegslurpt.

Over Jeroen Westerbeek:

Jeroen is trainer en videoproducent bij Westmedia. Hij begon zijn carrière als radio- en televisieverslaggever in Nederland en Zuid-Afrika. Sinds 2006 produceert hij journalistieke videocontent voor bedrijven, organisaties en media. Daarnaast geeft hij wereldwijd trainingen op het gebied van multimedia.

Kun je niet wachten tot Het Taalcongres en wil je snel nieuwe vaardigheden leren? Bekijk onze trainingsagenda.