Videotrends
in 2021

Videotrends in 2020

Videotrends
in 2021

Jeroen Westerbeek

In de workshop Videotrends in 2021 verken je het landschap van online video anno nu. Lees hieronder meer over de inhoud en over video-expert Jeroen Westerbeek

Inhoud van de workshop Videotrends in 2021:

Videocontent in 2021: van viral naar functioneel

De tijd dat video’s alleen maar korter moesten is voorbij. En ze hoeven ook niet meer per se viraal te gaan. Die trend was al ingezet voordat de coronapandemie losbarstte.

Het remote werken heeft functionele videocontent een enorme impuls gegeven. Niet alleen livestreams en videoconferencing, maar ook de vraag naar langere ‘helpende’ videocontent is enorm gegroeid. In de workshop ‘Videotrends in 2021’ neem ik je mee in deze ontwikkelingen. Onder meer aan de hand van het 3H-model van Google en met tips om meer videocontent te maken zonder dat het je communicatiebudget leegslurpt.

Over Jeroen Westerbeek:

Jeroen is trainer en videoproducent bij Westmedia. Hij begon zijn carrière als radio- en televisieverslaggever in Nederland en Zuid-Afrika. Sinds 2006 produceert hij journalistieke videocontent voor bedrijven, organisaties en media. Daarnaast geeft hij wereldwijd trainingen op het gebied van multimedia.

Meld je snel aan

Heb je 3 workshops gezien waar je graag bij wilt zijn? Te gek, meld je dan snel aan via het inschrijfformulier! Wacht niet te lang, want we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Kun je niet wachten tot Het Taalcongres en wil je snel nieuwe vaardigheden leren? Bekijk onze trainingsagenda.