Direct
Duidelijk

Direct
Duidelijk

Lodewijk van Noort

In deze workshop leer je de direct duidelijk communiceren. Lees hieronder meer over de inhoud en over heldere-taal-strijder Lennart van Noort.

Inhoud van de workshop:

Goed bedoelde maar helaas vaak verkeerd ingezette communicatie zorgt ervoor dat mensen de boodschap maar moeilijk kunnen begrijpen. Allerlei organisatie zetten alles op alles om ‘moeilijk bereikbare doelgroepen’ te vinden en te bereiken, maar op basis van welke inzichten doen ze dat? In deze sessie laat Lodewijk van Noort zien wat er nodig is om de boodschap bereikbaar en begrijpelijk te maken voor iedereen. Op basis van verschillende onderzoeken en ervaringen laten ze zien wat wel werkt en wat niet, en vooral waarom dat zo is

Schrijf je nu in met Super Early Bird korting

Over de trainer:

Lodewijk van Noort is de campagneleider van de campagne Direct Duidelijk, is een initiatief voor een begrijpelijke Overheid. Lodewijk werkte voorheen bij Stichting Lezen & Schrijven, waar hij zich inzette voor de aanpak van laaggeletterdheid. Daarna ging hij werken voor de gemeente Den Haag en was hij verantwoordelijk voor veel communicatieprojecten die op kwetsbare burgers gericht waren. Dat leverde hem in 2017 de titel ‘Ambassadeur Heldere Taal voor de Overheid’ op.

Niet wachten tot Het Taalcongres om begrijpelijk te leren schrijven? Bekijk onze training begrijpelijk schrijven.