Beter schrijven voor social media

Paulus_Veltman

Beter schrijven voor social media

Paulus Veltman

In deze workshop leer je social media teksten (veel) effectiever maken. Lees hieronder meer over de inhoud en over social media expert Paulus Veltman.

Inhoud van de workshop:

Op social media is tekst vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist daar, op de korte baan, kan helder communiceren een hoop voordeel opleveren. Deze workshop geeft je praktische handvatten om je socialmediateksten (veel) effectiever te maken.

We gaan eerst aan de slag met twee concrete schrijfformules voor meer kliks. Vervolgens kijken we wat we kunnen leren van fouten die anderen maken. Tot slot duiken we in de online dialoog: hoe roep je die op en hoe reageer je op anderen? Er is veel gelegenheid om zelf te oefenen en mee te denken.

Schrijf je nu in met Super Early Bird korting

Over de trainer:

Paulus Veltman is socialmedia-enthousiast vanaf het allereerste begin. Hij heeft twaalf jaar ervaring als trainer op het gebied van social media, contentmarketing en storytelling. Daarnaast helpt hij bedrijven met hun online strategie en is hij een veelgevraagd spreker op congressen en evenementen. Paulus blogt voor Marketingfacts en is actief lid van de Professional Speakers Association Holland.

Kunnen nieuwe vaardigheden niet wachten tot Het Taalcongres? Bekijk onze training Social media strategie en praktijk.